Jak wzbogacić smak koktajli, deserów i herbaty? Jak zwykłą niegazowaną wodę zamienić w wyjątkową owocową kompozycję smakową? Syropy dla gastronomii Herbapol dostępne są w wielu smakach – słodka malina, truskawka czy imbir. Podniebienia o szczególnie dużych wymaganiach warto uraczyć sokiem z pomarańczy lub wiśni.
Syropy dla gastronomii, które powinny być w każdej dużej i małej kuchni, wyróżniają atrakcyjne kompozycje smakowe, wyrazisty i intensywny, a przy tym zbalansowany smak owoców, jak też duża wydajność - wystarczy kilka kropel, aby poczuć ich fantastyczny smak.
Idealne dla…
Ideał może być tylko jeden – czy jednak na pewno? Nasze syropy dla gastronomii udowadniają, że jest ich tyle, ile upodobań smakowych. Nieograniczone możliwości ich wykorzystania sprawiają, że są w stanie zastąpić wiele innych produktów w kuchni. Łącząc je z wodą, otrzymujemy orzeźwiający napój na lato i rozgrzewający na zimę, dodając do koktajli i herbaty, możemy zaserwować naszym gościom klasykę w zaskakującej odsłonie, wzbogacając nimi naleśniki i desery, eksperymentujemy, tworząc zupełnie nowe dania. Są fantastycznym dodatkiem do piwa, łagodząc jego gorzki smak.
Syropy dla gastronomii w kilku aromatycznych odsłonach. Które smaki trafią w gusta Twoich klientów?
Czytaj więcej
Zwiń