Herbapol - masz to w naturze

Poncz bezalkoholowy na garden/grill/kinder party

Składniki

6

Owoce:

pomarańcza,

2 limonki,

grejpfrut,

kiwi,

maliny

 

Pozostałe składniki:

Syropy Herbapol o smaku kiwi, pomarańczowym i truskawkowym

5 l wody niegazowanej

Kostki lodu

Sposób przygotowania

poziom trudności

15 min.

poziom trudności

Poziom trudności

Dużą misę do ponczu wypełnić pokrojonymi w ćwiartki świeżymi owocami pomarańczy, limonki, grejpfruta, kiwi oraz malinami.

Wlać 200 ml syropu o smaku kiwi.

Wlać 200 ml syropu o smaku pomarańczowym.

Wlać 200 ml syropu o smaku truskawkowym.

Wsypać dużą ilość kostek lodu.

Dopełnić 5 litrami wody niegazowanej.

Wszystkie składniki dokładnie wymieszać i zostawić do schłodzenia.

Serwować z łyżki wazowej do kubeczków z lodem.

Spróbuj także:

Przeczytaj poprzedni wpis:
Ice coffee

Zamknij